Zadzwoń:
+48 519 020 384

Wesela

Szczególnym wydarzeniem w życiu każdego człowieka jest ślub. Chcąc uświetnić ten dzień szukacie Państwo właściwego miejsca na organizację przyjęcia weselnego. Chcecie, by uroczystość była elegancka, pełena uroku i niebanalna…

Każde wesele traktujemy indywidualnie, tak aby ten ważny dla Państwa dzień był wyjątkowy. Nasza bogata oferta zapewni Państwu poczucie wyjątkowości, sytość doznań kulinarnych i usatysfakcjonuje zaproszonych gości, służymy pomocą przy wyborze dań i win oraz oprawy uroczystości. W Państwa imieniu Szef Kuchni skomponuje weselne menu, które w pełni zadowoli Młodą Parę oraz wszystkich gości, a nasi kucharze zadbają o to, by smak, zapach i aranżacja podanych potraw odpowiadały najbardziej wyszukanym gustom.

Menu

 
MENU I
Cena: od 130,00 zł/ osoba
 
Danie główne:
  • Rosół z domowym makaronem
  • Krem z pomidorów z bazylią i grzankami
  • Eskalopki wieprzowe w sosie grzybowym
  • Kopytka
  • Bukiet surówek
  • Szarlotka na ciepło z sosem waniliowym
 
Bufet zimny:
  • Półmisek polskich wędlin
  • Półmisek tradycyjnych mięs pieczonych i pasztetów
  • Roladki z grillowanego bakłażana z serem feta i pomidorem
  • Grillowane fileciki z kurczaka
  • Sałatka z kaszą kus kus, świeżymi warzywami i kolendrą
  • Świeże liście szpinaku z chipsami z boczku i dresingiem
  • Sałata z łososiem wędzonym i grejpfrutem
  • Sałata cezar z kurczakiem i parmezanem
  • Carpaccio z buraka z kozim serem
 
Dodatki: wybór pieczywa, sosy
 
Danie dodatkowe:
  • Tradycyjny żurek z jajkiem
  • Roladka z piersi z indyka z ryżem i warzywami z wody
  • Pierś z kurczaka w sosie bazyliowym
  • z pieczonymi ziemniakami i surówką
 
MENU II
Cena: od 150,00 zł/ osoba
 
Danie główne:
  • Bulion wołowy z kluseczkami orzo
  • Krem z grzybów leśnych
  • Polędwiczki wieprzowe otulone boczkiem podane z kluseczkami śląskimi i warzywami gotowanymi na parze
  • Szarlotka na ciepło z lodami 
    lub
  • Panna cotta z musem owocowym 
Bufet zimny:
  • Deska serów i wędlin dojrzewających
  • Półmisek tradycyjnych mięs pieczonych i pasztetów
  • Świeże liście szpinaku z szynką dojrzewającą i serem camembert
  • Sałata z łososiem wędzonym i grejpfrutem
  • Sałata z grillowanym kurczakiem, serem feta i oliwkami
  • Carpaccio z buraka z kozim serem
  • Sałatka z soczewicy z grillowanymi warzywami, miętą,  serem feta i oliwą z oliwek
  • Różyczki z rozbefu z sosem wiśniowym

Dodatki: wybór pieczywa, sosy
 
Bufet gorący: 
  • Roladka z indyka z sosem serowym
  • Tilapia w sosie limonkowym
  • Pierś kurczaka w sosie bekonowym z estragonem
Dodatki:
  • Ziemniaki opiekane w ziołach
  • Ryż jaśminowy
  • Warzywa gotowane na parze
  • Duet fasolki szparagowej
Danie dodatkowe:
  • Strogonow

Zaufali nam

kontakt pobierz katalog catering